Něco málo o holkách

15. února 2006 v 18:04 | Leňule |  Olsenky
Filmografie:
1978 - Full house (Plný dům)
1992 - Jedeme k babičce
1993 - Trable, trable, tuplem trable
1994 - Jak byl dobyt západ; Malí uličníci
1995 - Malé dohazovačky
1998 - Táta z billboardu; Dvě z jednoho těsta
1999 - Gólová výměna; Výlet do Paříže
2000 - Sestry v akci
2001 - Sestry v Londýně; Sestry na Bahamách
2002 - První jízda; Výlet do Říma
2003 - Charlieho andílci: Na plný pecky; Výzva
2004 - Jeden den v New Yorku
2006 - Warholka (pouze Mary-Kate)
Co (možná) nevíte!!!
  • Mary - Kate a Ashley nejsou jednovaječná dvojčata, Ashley má kulatější obličej a větší oči.
  • Když se někdy náhodou pohádájí, vždycky je to kvůli oblečení.
  • První pusa: obě svůj první polibek zažily při hře "flaška" - Ashley v sedmi letech a MK v jedenácti letech.
  • Ashley píše pravou rukou, zatímco Mary - Kate levou.
  • Ashley sbírá plyšové medvídky.
  • Mary - Kate sbírá svíčky.
  • Jako nejmladší herečky v Hollywoodu získaly hvězdu na slavném Chodníku slávy!
  • Jsou to nejbohatší dvojčata na světě ( na jejich kontě mají částku, která dalece přesahuje 100 000 000 dolarů).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Která z Olsenek se vám víc líbí?

Ashley 31.3% (1040)
Mary - Kate 22.1% (734)
Obě stejně, vždyť jsou dvojčata 46.7% (1554)

Komentáře

1 barbora barbora | 12. dubna 2006 v 13:13 | Reagovat

sou to pici

2 Kiki Kiki | 30. dubna 2006 v 17:55 | Reagovat

Hmm závidíš jim, co? No kdyby ne...100 000 000 dolarů není k zahození...a navíc jsou dost pěkný...

3 Olly Olly | 10. června 2006 v 16:19 | Reagovat

Já jim to přeju...Konečně ukázaly že malý holky taky uměj dobře hrát a zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 nesouhlasím s barborou:jenom jim závidí že jsou bohatý a krásný a mocinky slavný a krom toho když se jí olsenky nelíbí tak co sem leze!jsou suprový akorát si myslím že ashley je prostě lepší a hezčí. nesouhlasím s barborou:jenom jim závidí že jsou bohatý a krásný a mocinky slavný a krom toho když se jí olsenky nelíbí tak co sem leze!jsou suprový akorát si myslím že ashley je prostě lepší a hezčí. | Web | 1. srpna 2006 v 13:12 | Reagovat

a ještě je hrozně moc dobrá herečka reese wirhenspoon-je krásná a halvně se mi líbí její filmy a nejvíc "a co když je to pravda"!!!!!

5 Katie Katie | 6. srpna 2006 v 18:46 | Reagovat

máš tam chybku nahoře má bejt datum 1988 a né 1978..to ještě ani nebyly na světě :o)

6 anonymka anonymka | 6. listopadu 2006 v 11:44 | Reagovat

Barboro seš kráva.

7 mary kate mary kate | 8. listopadu 2006 v 17:39 | Reagovat

Na ty fotce nahoře je Mary Kate ta stěma modrejma pruhama pro mě maj úplně jinej obličej jsou superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

8 JÁ | 16. listopadu 2006 v 21:33 | Reagovat

Ale prosím tě BARBORO ty jsi PÍČA

9 :-) :-) | 18. listopadu 2006 v 12:36 | Reagovat

jj souhlasí Olsenky jsou nej!

10 Kolkolka Kolkolka | 22. listopadu 2006 v 18:08 | Reagovat

Bez si urazet nekoho jinyho,od toho tady preci nejsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 tuleň tuleň | 20. prosince 2006 v 17:08 | Reagovat

souhlasim s vami,holky moje zlaty,a ty,BARBORO!ty si vyliz kapsu a neprud!!!!!!!!!!!!!jinak olsenky jsou nejjj!!!!!!packo

12 fd fd | 24. prosince 2006 v 1:03 | Reagovat

mary-kate a ashley jsou na 1000000% jednovajecna dvojcata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ste snad spadly z visne......

13 síma síma | Web | 28. prosince 2006 v 12:35 | Reagovat

Ahoj !!!

Timto bych Te chtela pochvalit za tenhle úzasnej blocek… drzim palecky aby ti to vydrzelo co nejdele… moc rada se sem budu vracet…. nejlepsi bude, když mi na blog napises komentar a das tam odkaz na svůj blog, abych tvou adresu nezapomnela

jestli se ti můj blog líbí hlasuj pro mě na  www.lusiasek.blog.cz /**VELKÉ SOUTĚŽE**/v soutěži o nej blog moje jméno je- Síma (jsem skoro na začátku)

tady je adresa www.sima1411.blog.cz

moc Ti děkuji za hlas....

14 síma síma | Web | 28. prosince 2006 v 12:35 | Reagovat

ahoj byla bych jěště ráda kdybys pro mě hlasovala na  www.andris93.blog.cz   a na www.planetarium.blog.cz  v soutěži o nejblog jmenuji se Síma. děkuji moc ....

15 Aneta Aneta | Web | 29. prosince 2006 v 20:05 | Reagovat

ahojky máš supr blog pls jukni i na můj a pisni mi komentík

ju???

pls

tak ahojky

16 Ana Ana | Web | 16. dubna 2007 v 17:15 | Reagovat

Souhlasím s Olly....;-)

17 xxx xxx | 14. května 2007 v 18:49 | Reagovat

Máš tam chybu. Full house se URČITĚ nentáčel v roce1978. To by olsenkám teď mělo být kolem 30.......

18 Kikinecka Kikinecka | E-mail | Web | 14. května 2007 v 20:53 | Reagovat

Olsenky jsou super kdyby ste je znaly tak jako ja potoze moji rodice se znaji s jejima tak by ste byli prekvapene jako  sem byla ja pred 5 lety sou suprovi akorat porad nekde litaji jejich vila je skoro stejna jako nase a mamka rikala ze se tam budeme stehovat uz se mocinky tesim a vsichni co nenavidi holky jsou caw ale jinak good bay a mjejte se tady v Cesku suuuper ja se taky budu mit v Now Yorku suuuuper stehujeme se tam zitra ale notebook si beru ssebou papik!!!!!!!!Good bay

19 Zuuuza Zuuuza | 1. července 2007 v 20:46 | Reagovat

ta fotka nahoře je opravdu pěkná)

20 Misicka Misicka | 2. července 2007 v 16:36 | Reagovat

Máš supr blog , moc mi libí!!:) papík

21 anonymka anonymka | 2. července 2007 v 16:38 | Reagovat

Barboro si ta nej nej kráva, píča , kurva a všechno dohromady ty kurvo a netahej se  s mýma klukama!!!!!

22 Kolča Kolča | 2. července 2007 v 18:38 | Reagovat

barbaro si pěkná kráva , olsenky sou super , fakt jim akorát závidíš a jestli se ti nelíběj tak sem vůbec nelez !!!!!

23 mk and a mk and a | 15. července 2007 v 20:51 | Reagovat

te divný že jsou jednovaječný dvojčada

24 anet anet | 26. července 2007 v 19:26 | Reagovat

pro fd:jo a jak to víš ty ses jichna to ptal??to je dobrý taky bych se jich na to chtěla zeptat .....bych chtěla vidět tvuj blog

Pro majitelku:máš upe supo blog a nenech se od nich

25 anet anet | Web | 26. července 2007 v 19:26 | Reagovat

*nenech si od nich nadávat

pro všechny:jukněte se na muj blogis

26 Funny TH Funny TH | 19. srpna 2007 v 14:26 | Reagovat

Pořád to samé.

27 KIKI17 KIKI17 | 5. října 2007 v 15:37 | Reagovat

BARBORO: proč sem vůbec něco píšeš když je tak nenávidíš?????A PROČ SEM VůBEC LEZEŠ DI  SI ZALÉST DO SVÝ DÍRY A NEPRUĎ TADY. SOU TO NEJ HEREČKY NA SVĚTĚ PODLE MĚ FAJN MYSLI SI O NICH CO CHCEŠ JÁ TI TO NEBERU JE TO TVŮJ NÁZOR ALE PROČ SEM MUSÍŠ PSÁT TYHLE DEBILITY-NIKOHO MYSLIM TVŮJ NÁZOR MOC NEZAJÍMÁ A MYSLIM ŽE JE VÍC LIDÍ CO SEM CHODĚJ A MAJ RÁDI OLSENKY NEŽ TĚCH CO SEM LEZOU A PÍŠOU TADY TAKOVÝ HNUSNÝ VĚCI-TAKŽE LASKAVĚ NETRHEJ PARTU JO?????

28 kikina kikina | 12. října 2007 v 9:23 | Reagovat

jsou fajn ale mam radsi hillari duff

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama